2018. november 26., hétfő

Fiú 146 farmernadrág használtabb - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kedves Vásárlóm!
 
Az elmult 3 evben 3* koltoztunk. Sosem volt idom atnezni a cuccainkat, eladni sem. Most az uj helyen valogatok. A cuccok jo resze igy evek ota dobozban all. Mosogatni, mosni kell oket. A mennyiseg miatt nem tudom atmosni oket. Nincs szaguk, nem foltosak, nem porosak, gondosan lezart dobozban voltak. Ezt csak a tisztesség kedvéért írom!  
A cucc mennyisége miatt minden aukciót 1 Ft-ról indítok. Nem a minőséget tükrözi, hanem, hogy nem férünk tőlük. Azt szeretném, ha mind új gazdára találna ilyen vagy olyan áron.  
Ahol a képek mellett an kis tábla, ott a méretet nézzétek, az ár nem számít, minden 1 Ft-ról indul! Az ár esetleg segít a minőség megítélésében, nulla forintért voltak amik inkább használtabbak, otthonosabbak, párszáz ami jó állapotú, alkalmi szép ruhák párezer Ft.  
NAgyon sok márkás ruha van köztük, de nincs energiám mindenhová kiírni. Általában C&A-ból, F&F a Tescóból, Lupilu a Lidlből és néhány db a H&M-ből, Takkoból való. Több angol márka is előfordul, másodkézből kerültek hozzám, Next, George ...  
Bocsánat a képeken belógó kis kezek lábak nem eladóak, csak a kis segédem nagyon buzgón dolgozott!
Barmi infot kertek meg, szoljatok! De mérni egyesével nem tudok! Ahol hiba van, ott jelzem! Ahol nem jelzek semmit, nincs hiba!
Fontos! Üveg, porcelán tárgyakat csak személyes átvétellel adok át! (Esetleg ha sok ruhát vettél, akkor közé tudom rejteni, de ha eltörik nem tudok felelősséget vállalni! )
Minden csomagot Dpdvel szeretnek kuldeni. A csomagdijert kedvezmenyesen 1000 Ft- ot szeretnek kerni. 10000 Ft vasarlas felett 500 Ft csomagdij, 15000 Ft felett ingyenes, en fizetem. Szemelyesen Veresegyhazan lehet atvenni. Kisebb csomag mehet MPL- lel postán maradóként stb.  
Az aukciók folyamatosan indulnak, de minden aukcióm november 26-án fog lejárni. Mindenkinek számolni fogok kinek mit sikerült bezsebelnie. Legkésőbb december 3-ig megküldöm mindenkinek a "számlát". Kérlek inkább várjátok meg, ne jelentkezzetek előbb. Megírom a postázási lehetőségeket is. Erre a levelemre kérlek válaszoljatok aztán a gördülékeny adás vétel érdekében, biztosan nagyon nagyon sok vevőm lesz, mert a cuccok is rengetegnél is többen vannak. Szóval fizetési határidő: december 10-e lesz. Azon a héten szeretném útnak indítani az összes csomagot. Személyes átvételi lehetőség utolsó dátuma: december 15-e. Köszönöm a megértést!  

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 21:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése